2019-05-30 116 浏览
早排元朗大热既泰国面系阿叔泰面,一直都想揾机会试一试☺️终于等到我老公得闲同我试😁😁😁一去到,铺头既位好少,但系佢既装饰好特别,如果人客唔多仲可以影下相打卡😍(不过听讲长期满座😂)由于我本身又唔饿,我地叫左一个面,一个鸡翼拼盘同埋一杯泰式奶茶😍😍😍个面好快就到,呢个牛肉面貌相好丰富😍😍😍d河粉好特别,比一般车仔面档既河粉更阔身好多,个汤底好正,浓味得黎又唔觉好味精重🤤之后鸡翼拼盘,有三款味道,分别系酸辣冻鸡翼,红咖哩鸡翼同埋香茅鸡翼,每款有三只,只只都好大只😂食到劲饱,但系呢个时候,我老公仲话要追加多杯泰式奶茶😂😂😂事实系真系好好饮,但真心好饱💀当然,最后都追加左一杯~~~ 如果迟下推出埋泰式奶茶+珍珠就爽啦😆😆😆

泰式奶茶
牛肉面