餐厅: 輕時光
资讯:

2018-11-07 163 浏览
喺附近工作嘅我 睇住呢间店装修 两个几星期终于的起心肝去试吓 因为之前新开张头几日攞咗张$5优惠卷 感觉上好似好耐冇用过优惠券去买饮品卷嘅饮品 依家出边啲铺头间间都系过江龙冇人会比优惠 反而就系喜欢呢种有人情味嘅小店店入边嘅妹妹们都好有礼貌 一入去就介绍佢地系卖新鲜水果饮品 我叫咗个蓝莓优格盖茶 乳酪盖好厚身 但系又出奇地顺滑 同水果嘅甜味好夹 同喜茶一样都系建议唔用饮管直接斜饮 一次过饮到两层嘅口感 茶底拣咗桂花乌龙茶 一不小心就饮咗一半 店内装修好有格调 同一般饮品店有好大分别 仲用Marshall 喇叭📣 有品味

蓝莓优格盖茶

一不小心就饮咗一半