2023-04-26
Poke系近年嚟好受欢迎嘅野食,我同frd夜晚做完运动超肚饿,见到尖沙嘴有poke,即刻冲入去😂😂😂 台面仲有条鱼,好得意啊🤣🤣🤣 Menu都好多选择,main protein可以拣三文鱼,吞拿鱼,香菇,八爪鱼。我今日叫左吞拿鱼poke,半糙米饭半菜,配菜拣左枝豆、麻酱豆腐同埋青瓜。frd拣左三文鱼, 贪心嘅我互相交换几粒食特别满足😂 酱汁方面高度推荐wasabi yoghurt 同honey mustard☺️☺️ wasabi yoghurt 清新得黎又少少辣味。honey mustard 就无得输。吞拿鱼嘅肉质柔软,同埋份量超多,食极都仲有,拌上wasabi yoghurt再配上糙米饭同埋各种配菜,层次感好丰富。做完运动唔敢食d太肥嘅野,POKE GO就最适合☺️☺️☺️