2024-01-27 910 浏览
早排试过午市定量火锅,觉得唔错👍今次有朋友生日所以book枱试吓晚上火锅放题!我book19:00,4个人,我早咗嚟舖头门口等待已经见场入边坐满咗2/3人😳果然天气冻吃火锅是皇道🤤今次试咗个新汤底烧肉菇菇锅同酒香麻油鸡,另外朋友稳阵起见,食返上次个蕃茄汤同沙茶汤,保持水准汤底浓郁惹味👍值得一赞,个M7真系好好食,我食咗超多🤤,今次见到有两杯新嘢饮马上试吓其中一杯有梅子的四季春,好好饮👍👍👍酸酸甜甜超开胃🥰甜品有一个新嘅几只味的小芋圆窝夫同豆腐花都好好食😋似食紧豆花布丁一样。。。令我最惊吓嘅系,同朋友倾倾吓偈突然间听到播生日歌,几位店员突然一齐同我朋友唱生日歌,吓死我🤣🤣🤣气氛好开心,我个朋友好满意今次嘅生日食饭店员超级细心同有礼貌
店员超级细心同有礼貌
  • 梅子四季春