餐厅: Glasshouse (形點 I)
资讯:

2021-05-18 244 浏览
每次去yoho都觉得呢间餐厅好靓 好想去试 终于系openrice book咗去食🥳 仲有八折添 见到个menu好多野都想试吓 特别系小食啊😍 一般我一定会嗌黑松露薯条 不过今次被鱿鱼须嘅韩式泡菜酱吸引咗 呢一碟确实系惹味 但整体而言 我觉得一般☝🏻 继续睇落去就知啦 🦑酥炸鱿鱼须配韩式泡菜酱鱿鱼须份量都正常 但个酱少得可怜 食到最后几条 要奶埋个碟咁滞 但个酱系几出色 好惹味酥炸富贵鸭伴森巴酱配黑松露炒饭🍴对于一个黑松露爱好者 一开头觉得个饭 一般 唔够重黑松露味 但愈食愈好味🥸 反而个富贵鸭麻麻地 个皮系几脆 但肉好干身 酱汁亦都比得好少🥺和牛汉堡配薯条🍟 和牛系medium rare 肉质juice 系唔错嘅 味道: 🧡🧡性价比:🧡🧡🧡服务: 🧡🧡环境: 🧡🧡🧡🧡

🦑酥炸鱿鱼须配韩式泡菜酱

酥炸富贵鸭伴森巴酱配黑松露炒饭🍴