2024-07-18
~ 单骨鸡翼配水牛城酱($58)🍗呢个几特别😚,除咗有平时嘅水牛城酱之外,仲额外加咗啲sour cream😯,令到除咗辣之外仲多咗酸味去增加清新感🤓。~白酒牛油汁蚬肉扁意粉($102)🍝蚬肉份量好足而且大大粒几饱满😚。而且个人钟意呢一碟嘅意粉多d🤓,比较干爽同同弹牙😌。~ 杂菌磨菇温泉蛋意粉($88)🍝呢个酱汁比较多😌,而且意粉比较幼身所以感觉有少少似汤面咁😅。好彩上面加咗温泉蛋同芝士🧀令到酱汁浓郁少少。~ 杏仁榛子朱古力牛角包窝夫($66)🧇钟意食朱古力嘅一定唔可以放过🤪,朱古力粉🍫,朱古力酱,朱古力雪糕🍦,连牛角包窝夫入面都仲有朱古力mousse🤣。而且牛角包窝夫够晒松软好酥脆👍🏻,不过大家记得一定要share食😎。~ 宇治抹茶牛乳刨冰($76)🍧呢到嘅抹茶几惊喜🤩,倒咗抹茶酱落去刨冰到加埋抹茶雪糕一齐食真系好浓郁🍵。而且刨冰系韩国🇰🇷𠮶种嘅棉花冰,够晒细致😌。除咗有表面嘅红豆🫘同埋麻糬之外里面仲有抹茶蕨饼脆米等配料,口感十足😋。~ 朱古力鲜奶($46)🍫望到上面层忌廉都知有几咁邪恶👿,呢只朱古力系偏甜嘅😌,小朋友一定好钟意😎。~ Oreo 奶昔($46)🍪oreo blend咗奶
~白酒牛油汁蚬肉扁意粉($102)🍝
~ 杂菌磨菇温泉蛋意粉($88)🍝
~ 杏仁榛子朱古力牛角包窝夫($66)🧇
~ 宇治抹茶牛乳刨冰($76)🍧
~ 朱古力鲜奶($46)🍫
~ Oreo 奶昔($46)🍪
oreo blend咗奶反而冇咁甜😝。Oreo味够浓,仲有啲Oreo碎碎系到🤓,够晒满足😎。