2017-04-30
人地成日话西贡全记海鲜好正,系米芝莲黎!上次食完佢万年街个间分店之后,真系觉得街市求奇买黎整都好食过佢,鲍鱼又冻又硬胶,芝士龙虾伊面直头又烂又无味,食完真心觉得垃圾!濑尿虾仲细过乜禁,椒盐完肉都无埋!今日去完玩,又话食全记!我即刻强烈反对,仲表明上次难食到爆!朋友话真系好想食,加上老公话去另一间分店,好食啲既!禁算啦,试埋今次,都系两间即,最多无第三次即!点知呢间分店,真系好好多啰4人餐拣5样𩠌椒盐鲍鱼热辣辣又软熟特浓芝士龙虾伊面芝士控一定要食真心浓!好似双重芝士禁,龙虾走油(应该系)又无过龙,鲜甜!椒盐濑尿虾今次呢只系大只个啲切件上,好多肉,仲有膏添!鲜清蒸海上鲜,系黄立仓都好大条下!咕噜肉系呢个差啲,个汁淡口啲,可能惊太浓,食完佢就会抢左啲海鲜味!而且每旧都偏肥餐仲跟个浸菜同临尾有红豆沙/果盘,我地拣左红豆沙,都好食架!带左狗,坐出面,好view好多,我地6点未到已入坐,唔洗等,再黎已经满哂,仲要个个都话等出面!假日好烦忙,太多人等,唔好谂住慢慢食,未食完已经叫你埋单上糖水,而且禁多人企系度望住你,都慢慢食唔到啦餐价=埋单价,无加一无茶介系正既,不过只限呢间分店啰
点知呢间分店,真系好好多啰
4人餐拣5样𩠌
椒盐鲍鱼
热辣辣又软熟
特浓芝士龙虾伊面
椒盐濑尿虾
今次呢只系大只个啲切件上,好多肉,仲有膏添!鲜
清蒸海上鲜,系黄立仓
都好大条下!
咕噜肉
而且每旧都偏肥
餐价=埋单价,无加一无茶介
系正既,不过只限呢间分店啰