2023-11-13
早几日几个亲戚朋友想一齐去食餐饭同Keira庆祝生日,即刻谂到去铜锣湾广场一期𠮶间Outback 到食餐好嘅😋因为可以坐得舒舒服服,环境舒适好适合带小朋友一齐去👧🏻👦🏻我哋一去到就有画笔画纸俾佢哋画画画🎨等佢哋可以坐定定🤭同埋一坐低就会有Keira同Luna最爱嘅黑糖面包,真系每次必食💖我哋今次order咗美国顶级斧头扒套餐(4人用)😍啲嘢食摆满左成张枱劲丰富👏🏻而家谂返起都好回味🤭✨粟米忌廉汤第一次喺outback食饭系饮咁大煲嘅汤🥣可以分到六人份量,粟米汤滋味浓郁,汤汁浓稠,带有浓郁嘅粟米味道🌽汤里面仲有啲粟米粒,增添咗口感,好适合小朋友饮👶🏻✨烧美国顶级斧头扒美国顶级斧头扒套餐嘅重中之中梗系唔少得重达35安士嘅顶级斧头扒🥩一上枱已经俾佢嘅香味吸引住,同埋真系好大块😲仲大过Keira 个头🤭斧头扒肉质非常软嫩多汁,充满油花但肥而不腻,好令人回味🤤✨烤猪肋骨鸡搥芝士薯条拼盘烧猪肋骨嘅皮烧得好香脆,微微嘅炭烧香气,真系好开胃!鸡搥就炸到金黄酥脆,外脆内嫩,送酒食一流😋芝士薯条上枱仲系热辣辣,Keira食到唔停口🤭✨烤鸡肉芝士夹饼呢个夹饼每一啖咬落去都会感受到浓厚嘅芝士味🧀嫩滑嘅鸡肉配上
✨粟米忌廉汤
✨烧美国顶级斧头扒
✨烤猪肋骨鸡搥芝士薯条拼盘
✨烤鸡肉芝士夹饼
呢个夹饼每一啖咬落去都会感受到浓厚嘅芝士味🧀嫩滑嘅鸡肉配上夹饼嘅外皮真系好配合!如果你钟意鸡肉同芝士呢个组合🧀🍗呢款菜式绝对唔会令你失望
✨芝士烟肉焗薯片
一入口芝士嘅香味同烟肉嘅咸香好夹👏🏻薯蓉软滑,芝士浓郁加上香脆嘅烟肉,真系好好味!
✨香草蕃茄海鲜意粉
香草蕃茄酱系呢个意粉嘅主角🥫酱汁浓稠,有啲酸甜嘅味道,每一啖意粉都可以感受到蕃茄嘅鲜味,仲有虾仁、蚬肉等等嘅海鲜🦐非常新鲜弹牙,海鲜同蕃茄酱嘅组合令味道更加丰富