2016-06-17 4897 浏览
又系团购试菜环境:可能湾仔贵租,所以间餐厅都好细间。佢啲桌都比西餐厅细少少。但佢比左个位我地方袋都okService:有个waitress真系好nice又好笑容。真系要比个like佢我地问佢事日餐汤系咩都讲解得好详尽。我地心大心细落左好耐order.佢仲好nice咁笑住等我地决定食咩。最搞笑,我地唔觉意叫左佢过黎,佢知唔系叫佢仲同我地讲笑。食物:龙虾汤:好浓,几好味烟三文鱼沙律:一般啦。法式田螺:虽然卖相唔靓,但估唔到佢咁好食,佢个薯溶好好食。羊扒:好好食,好香,好嫩!加埋啲汁猪手:个皮好香趣,内又咸香,好食!三文鱼扒:加埋柠檬汁都好fresh.牛扒:唔知系咪其他扒好食,令佢失色左。一般啦。甜品:火焰雪山:无论视觉,味觉都好正!NY cheese cake:一般,少左酸忌廉。Blue berry cheese cake: 一般啦。Tiramisu:一般啦。焦糖布甸:本人最爱,所以我觉得好食。绿茶奶冻:有惊喜,估唔到咁香既绿茶味。好食。咖啡奶冻:咖啡好淡,佢奶味较多。整体:依间餐厅都唔错!
又系团购试菜

环境:

食物:
龙虾汤:好浓,几好味
烟三文鱼沙律:一般啦。
法式田螺:虽然卖相唔靓,但估唔到佢咁好食,佢个薯溶好好食。
羊扒:好好食,好香,好嫩!加埋啲汁

猪手:个皮好香趣,内又咸香,好食!
三文鱼扒:加埋柠檬汁都好fresh.
牛扒:唔知系咪其他扒好食,令佢失色左。一般啦。
甜品
火焰雪山:无论视觉,味觉都好正!
NY cheese cake:一般,少左酸忌廉。
Blue berry cheese cake: 一般啦。
Tiramisu:一般啦。
焦糖布甸:本人最爱,所以我觉得好食。
绿茶奶冻:有惊喜,估唔到咁香既绿茶味。好食。
咖啡奶冻:咖啡好淡,佢奶味较多。

整体:依间餐厅都唔错!
干邑龙虾汤
烟三文鱼凯撒沙律