好难得约齐人,九个女仔一齐去试下呢间火锅,大家都充满期待!9点钟去到,环境都冇想像中咁差! 入到去急不及待咁叫野食,个侍应傔老板好好人,俾左好多意见我地!最后我地点了重庆麻辣鸡煲, 我先试左淡汤, 好好味, 鸡肉亦都唔"鞋", 味道唔错.火锅材料最值得赞雪花肥牛,我地叫了4碟,都算机大碟,又淋又滑,一向唔like食牛肉既我都觉得好好味,就算滚耐左都唔韧,厉害!!!另外招牌香酥鸡球漏左单,不过一出声,老板就好快拎返黎比我地。D鸡球好细只,不过好似有成十二只咁多,旁边有个甜酸汁,食落又真系机好味.皮酥又够松化、香脆,GOOD GOOD!!! 总括黎讲呢个火锅聚餐真系好好味,又抵,大家食得好HIGH!!我地快D再约埋食过啦!!!

• 麻辣鸡煲、雪花肥牛