2021-10-07 505 浏览
黎到南丰纱厂系文青打卡点,当然要去埋cafe打埋卡😉位于3楼既labels cafe食物款款都好有特色好靓,打卡影相一定无得输🥰为食餐单: 大沙律🥗叫完野食好快就已经捧上一大盘沙律,蕃茄仔同沙律菜加埋沙律醋酸酸地好清新又开胃😋龙虾汁凤尾虾阔面Fettuccine with Prawns in Lobster Sauce🍝 $118虾只只都好大只又爽口仲要好入味😋加埋浓郁龙虾汁既加持,绝对好香好味啊😋阔面口感一流😉中东式羊肉薄饼Lamb Kebab Pizza with Onions🍕 $12810吋size既薄饼分开4份,每份都好多料,啖啖都好满足🥰羊肉唔会膻好香,加埋蕃茄、洋葱、香草、芝士等配料,依个薄饼真系好正😋特浓朱古力心太软Chocolate Molten Lava Cake🍮 $88依个dessert绝对系igable😍一上枱我都好兴奋,系咁影相😍我觉得生日寿星黎依度可以自己戴个生日帽,同依个dessert一齐影相,好有birthday feel呢😍心太软上面有个云呢拿雪糕,再上面有个倒挂既雪糕筒,碟上有一d nut碎做装饰😍心太软一切开满满朱古力流出,加埋雪糕一齐食好好味,

为食餐单:
大沙律🥗

依个dessert绝对系igable😍一上枱我都好兴奋,系咁影相😍我觉得生日寿星黎依度可以自己戴个生日帽,同依个dessert一齐影相,好有birthday feel呢😍心太软上面有个云呢拿雪糕,再上面有个倒挂既雪糕筒,碟上有一d nut碎做装饰😍心太软一切开满满朱古力流出,加埋雪糕一齐食好好味,雪糕筒好香脆,加少少雪糕一齐食又食,就咁食都好好味啊😋

玫瑰花rose cake🌹 $48

玫瑰花外型既cake,又系打卡必叫😍切开入面有满满既士多啤梨mousee,好滑好香甜士多啤梨味,底下有松软云呢拿海绵蛋糕,最入面就有玫瑰味既jelly🥰成个cake好有层次,由外靓到内😍

晨曦蜜桃乳酪特饮Sunrise Punch🍹 $58

喜欢蜜桃既一定要试依杯🍑特饮上已经有一大旧香甜蜜桃,蜜桃汁好好味,加埋乳酪,好match🥰

暮色什果宾治Sunset Punch🍹 $58

由莓、香橙、菠萝汁调成既特饮,中间有椰子jelly,好有咬口又香椰子味,饮落酸甜适中,加左sprite有汽既饮品特别chill🥰
2021-09-30
  • rose cake