先讲明个汉堡薯条唔错,性价比高。星期日晚餐时间七点钟门市落单,叫咗五人份嘅汉堡餐外卖,当时店员表示二十分钟左右就拎得。结果二十分钟后去到先发觉个餐冇准备过!!!问两位店员几时拎得就齐齐无视问题继续做单。最令人气愤嘅系当时佢地外卖APP嘅单已经系我外卖单嘅号码后十个,即系表示佢哋宁愿做晒外卖app单都唔会理现场柯打嘅街客,系佢哋眼中街客比地底泥更加下贱。点解会咁呀?外卖app其实有出餐时间限制,店舖为咗要达标就唯有牺牲某啲顾客。我行到去门口叫堂食自取本意系唔驶店家俾外卖app抽佣当支持下小店,最终就玩返自己。结果系点?足足等咗成50分钟,睇住一张张熊猫袋鼠单过完又过,千辛万苦先拎到个外卖。各位如果walkin堂食或者现场叫外卖请三思!最后,利申自费非打手。
先讲明个汉堡薯条唔错,性价比高。

最后,利申自费非打手。
外卖自取