2023-07-11 355 浏览
今晚同朋友嚟到旺角嘅 Katachi Bar & Restaurant,真系好正嘅餐厅!佢哋嘅串烧真系好好食,仲性价比高,最重要系通宵营业,好坐唔限时!✏️佢哋嘅Cocktail同Mocktail都颇多选择,价钱又合理,味道都ok,我哋点咗 Cucumber Spiz同Snow ball,味道好清新,好开胃!不过Snow ball上边会有cream。✏️除咗串烧同酒之外,我仲叫左油甘鱼鲛、烧白鳝、酥炸墨鱼咀、炸芝麻鸡翼、炸鸡软骨串同羊肉串,全部都都好好味!特别系炸鸡软骨串同炸墨鱼咀,个炸得好脆,入口即化,好过瘾!✏️依到除咗有好食嘅串烧同酒之外,仲有设备齐全嘅娱乐设施,有电视、Wifi、镖机、桌球枱等等,真系一次过满足食玩饮嘅需要!