2021-06-15
任食海鲜、头盘、沙律同甜品,配餐汤和自选一款主菜。包一杯餐饮,加$168可无限添饮指定汽酒、餐酒、啤酒及汽水。(觉得几贵,又想留肚食野,所以无加到~)头盘同沙律我无试哂,记得既有以下这些:⭐️🦞🦀🦐海鲜大约有龙虾、虾、蟹、长脚蟹、螺、海胆等等。海鲜整体都新鲜,最钟意龙虾仔,因为已经开左半边,唔使自己剥壳😝长脚蟹都好食,不过剥壳比较麻烦。⭐️🍲头盘大约有烟三文鱼、煎带子、巴马火腿拼蜜瓜、醉鸡、寿司等等。我拣咗最吸引嘅黎试,烟三文鱼够香。煎带子有少少干,建议食鱼生区带子好味又甜身。醉鸡够滑好食。寿司比较少款,味道正常。⭐️🍣鱼生大约有三文鱼、吞拿鱼、油甘鱼、甜虾、带子等等。鱼生算厚身,够新鲜😋⭐️🥗凯撒沙律、明太子沙律、柚子虾沙律、鸡胸沙律等等。净系食左凯撒沙律,好钟意,入park好似一盒要$70-80 (唔记得),所以食左两份😂⭐️有是日南瓜餐汤🫑,香浓南瓜甜味,比较饱肚。⭐️可拣一款主菜,加$80拣左「扒M6和牛西冷,焗新薯,炒时蔬,砵酒汁」🥩高质素!😍👍🏻脂肪含量偏高,煎西冷嘅火候控制得好好,令油脂嘅香味散发哂出黎,而肉又唔觉油腻。肉质软嫩多汁,好好味🤤
头盘同沙律我无试哂,记得既有以下这些:
⭐️有是日南瓜餐汤🫑,香浓南瓜甜味,比较饱肚。