呢一日刚好Weekend❣️同老公去左观塘海滨散步💚刚好系黄昏时份又有少少肚饿,原来系终点位置系有餐厅之选📝老公想食PIZZA🍕所以就拣左这家MANO 📍-环境以复古为主,舒适!🤎食物方面以Pizza 🍕意粉🍝小食为主, 同埋可以饮酒🍾老公就试点了Cold Cut Boards🥓以唔同既ham 为主仲会有芝士、橄榄🫒酸瓜🫑好精致的冷盘✨有3款唔同HAM, 有分浓同淡味之选的💖份量几有惊喜、我觉得3-4人share 都会几够😆-我就拣左Margherita Pizza🍕以蕃茄🍅BASIL, 同 buffalo mozzarella为主🧀好开胃的PIZZA, 每一片都有一份满满既芝士🧀又唔会太咸,钟意软身芝士既朋友要试😋几有惊喜! 而且饼式厚实,真系好饱😛原来系手工制作,食落的确扎实,好食✅-由于想食少少菜,所以我点了Rocket & Pear Salad🥗真系好满的火箭菜🥬芝士🧀车厘茄🍅等系小清新的SALAD, 钟意食火箭菜既朋友就岩晒💚-饮品方面,我地分别点了Apple Juice🍎 同Strawberry Shrub🍓🍇Strawberry Shrub 系mocktail🍹以士多啤梨同
呢一日刚好Weekend❣️同老公去左观塘海滨散步💚
刚好系黄昏时份又有少少肚饿,
原来系终点位置系有餐厅之选📝
老公想食PIZZA🍕所以就拣左这家MANO 📍
环境以复古为主,舒适!🤎
食物方面以Pizza 🍕意粉🍝小食为主, 同埋可以饮酒🍾
仲会有芝士、橄榄🫒酸瓜🫑好精致的冷盘✨
有3款唔同HAM, 有分浓同淡味之选的💖
份量几有惊喜、我觉得3-4人share 都会几够😆
好开胃的PIZZA, 每一片都有一份满满既芝士🧀
又唔会太咸,钟意软身芝士既朋友要试😋
几有惊喜! 而且饼式厚实,真系好饱😛
原来系手工制作,食落的确扎实,好食✅
真系好满的火箭菜🥬芝士🧀车厘茄🍅等
系小清新的SALAD, 钟意食火箭菜既朋友就岩晒💚
Strawberry Shrub 系mocktail🍹以士多啤梨同薄荷为主
清新解渴,配埋pizza就岩晒😙
满足既晚上,价钱适中✔️估唔到WEEKEND 都几多人去
不过地点泥讲真系偏远同唔算方便‼️
如果系附近行开既话,值得试下呀⚠️🧡
Strawberry Shrub
Apple juice