2020-05-09 1017 浏览
价钱合理,一碗刀削面大概$4x-5x就有,又好食,仲要劲大碗,唔大食嘅朋友仔,最好同人食一碗面再加其他小食比较好。————————-野食其实好好食,不过咁岩个日坐正系门口位,店员帮外面枱嘅食客落完单,冇关门,扯风咁吹晒啲热风入黎(外面是马路,住宅大厦的下面)。我叫左声靓女可唔可以关门,佢态度有点不悦,话佢仲要送餐。最后大概十分钟送完餐比露天嘅客人,就关门。点知唔够五分钟,有客黎等位,大门又再开住😑。最后我快速食完就走。野食系好,不过繁忙时间我就唔会再去了☹️有少少唔开心经历。————————-猪耳,味道香,钟意食肥猪耳嘅可以试吓蒜泥白肉 酱汁好足,白肉系包住青瓜嘅手撕鸡 比较突别系入面嘅紫洋葱,竟然好甜。麻辣水煮鱼刀削面。佢个底系小辣,想再辣啲落单时可以讲,呢个最好食,汤够香够辣,鱼肉又嫩,刀削面口感超好。落完单,我系望到个师傅即刻fing个面团,真系即叫即整!
————————-
————————-
猪耳,味道香,钟意食肥猪耳嘅可以试吓

蒜泥白肉 酱汁好足,白肉系包住青瓜嘅

手撕鸡 比较突别系入面嘅紫洋葱,竟然好甜。

2020-05-05