2018-10-22 453 浏览
同事系度食过午餐 话泰式猪颈肉饭好好食 赞到连配菜个杂菜都好好食咁话 午餐连野饮六十几蚊。 好 咁我又试下。夜晚去到见到里面一个客都无 有d担心会唔会俾人跣系门口企左阵睇menu有d犹豫 有个姐姐好热情咁出黎介绍,好啦咁就试下两个人食 一份羊架 一份鳗鱼饭,两杯特饮摆碟睇得出厨师用心羊架黎到有三支骨 同区差不多价钱得两支香草味同调味刚刚好 羊架有羊肉香但唔骚 配薯条 食得出系即炸唔系翻炸,配菜如同事所讲好味食得出好新鲜(鸡脾菇咬落爆汁)。原条蒲烧鳗鱼饭黎到 真系原条上 蒲烧汁个种焦香味扑鼻而来,条鳗鱼我谂十吋都有唔止7寸 个fd话好食 但我无试过。个fd话要食炸雪糕 叫左份朱古力味 点知黎左云呢那 侍应姐姐话唔好意思呢份请我地食 再出过份朱古力俾我地。整体 呢餐 两个人加埋280左右 物超所值 会再去

夜晚去到见到里面一个客都无 有d担心会唔会俾人跣

两个人食 一份羊架 一份鳗鱼饭,两杯特饮

摆碟睇得出厨师用心
羊架黎到有三支骨 同区差不多价钱得两支