2012-11-07 102 浏览
琴日同个朋友食完饭,跟住就转场去食糖水!行下行下,朋友话有间糖水店几好味!跟住带左我去食,去到门口,我见到个名都记得有人同我讲呢间野唔错的!之后入到去,冇咩人㖞!我谂唔系应该好多人既咩?(果阵大概8点45分)环境唔错,望落好干净,我叫左个士多啤梨水晶牛奶冰($32),我朋友叫左个朱古力秋香(好似40几蚊),因为佢话想知咩叫秋香㖞...好快糖水就上枱,果阵D人都开始多㖞-0-"原来时晨未到咋!个牛奶冰真系唔错㖞,几香既牛奶味,加埋D士多啤梨酱更加好味!D酱配合得岩岩好!士多啤梨就算啦,好少系糖水店食过真系甜既士多啤梨架啦!所以我都唔CARE既!个底仲有D水晶珠,都唔错呀,唔会太“林”,又唔会太硬,食落好有口感^^好快我就KO左碗野哈哈!总之真系好食啦!另外呢,我朋友个朱古力秋香,就好似普通既朱古力雪花冰咁啰!我冇影相,但成碟系有浓郁既朱古力味,同埋加左几片香蕉既,都系唔错架^^糖百府值得去食呀,价钱又唔会好贵!
琴日同个朋友食完饭,跟住就转场去食糖水
行下行下,朋友话有间糖水店几好味!
跟住带左我去食,
去到门口,我见到个名都记得有人同我讲呢间野唔错的!
好快糖水就上枱,果阵D人都开始多㖞-0-"原来时晨未到咋!
好快我就KO左碗野哈哈!总之真系好食啦!

另外呢,我朋友个朱古力秋香,就好似普通既朱古力雪花冰咁啰!
糖百府值得去食呀,价钱又唔会好贵!
士多啤梨水晶牛奶冰
2012-11-06