2020-03-21 37 浏览
,那间专买鸡蛋仔舖头非常出名!款式多味道又多选择」同传统鸡蛋仔唔同!真喺好特别!至于我买咗两款唔同味道芝士鸡蛋仔、黄金鸡蛋仔,至于芝士鸡蛋仔味道香浓!芝士味好重,咬落口好软绵绵又脆口!非常之正!同传统鸡蛋仔唔同,传统有脆又薄!完全没有口感,这间舖头D鸡蛋仔好有口虑!咬'入去脆而软,又唔会好咸,恰恰好总之系正!另外那款黄金难旦仔,系这间舖头招牌鸡蛋仔,十分之好味!味道方面咸旦黄味好重!食到入口停唔到口,好味到同鸡蛋仔好夹!咬入口咸蛋黄一粒粒又唔太过威!咸甜适中!真系冇得顶!总之系好正!另外再加埋买歖品套餐!有特别优惠!如果你问我好唔好食?平唔平!都可以接受!因丝饮品价钱唔贵!所以真的可以接受。
另外再加埋买歖品套餐!有特别优惠!
2020-03-16