2005-08-18 5 浏览
20050817 7pm男朋友放工后同我食饭, 我想食越南o野, 顺手去附近睇下猫仔, 佢无异议, 清亭门口的女人太pushy 劲烦, 我最怕, 讲真两间水准差无几, 都系过返o黎燕萍.吸烟区响舖头最埋边, o的位比较细.2人order-* 牛油鸡翼x 4只- 其实唔系好明点解无两只order? 4只系好勉强情况下先食得晒. 牛油味不太出但系即炸点都唔会太差o既.* 虾酱通菜x 1 - 男友指定话要, 通菜新鲜, 虾酱则落得太多, 不过都系好味, 有镬气.* 生熟牛肉河(大) x 1 - 竟然相当有水准! 本来无expectation 之下居然十分唔错, 汤底好重肉味, 牛肉又多兼且大大块.* 香茅猪扒饭x 1 - 饭太软, 猪扒不俗, OK.* 咸柠梳打x 1 - 我的消滞首选.* 青岛啤x 1overall o黎讲比起上一次o黎帮衬好o左, 上一次就九成都系整定, 今次我地早o黎, 就有即整o野食. 不过同时间好似个价钱贵o左.埋单约$180, 唔错唔错.
20050817 7pm

吸烟区响舖头最埋边, o的位比较细.

2人order-
* 香茅猪扒饭x 1 - 饭太软, 猪扒不俗, OK.
* 咸柠梳打x 1 - 我的消滞首选.
* 青岛啤x 1

埋单约$180, 唔错唔错.