2023-05-03
🇭🇰ZENWICH·呢间cafe嘅嘢食出奇地几有惊喜 而且佢呢度装修好舒服 好开阳 楼底好高 而且人唔算好多 我哋坐喺度倾偈倾咗两三个钟 食得超开心🥰🥰而且因为我哋个朋友仔𠮶日生日 所以我哋就拜托左店员帮我哋喺个蛋糕上面放支蜡烛 点知佢哋超有仪式感 仲播左一首劲好听jazz版既生日歌 成件事劲有气氛🥳😍·Crab Meat And Avocado Sandwich $78 l Napoletana Pasta $78佢个面包整得超松软 之后中间嘅蟹肉份量都好多 调味几好食🦀️上面嘅牛油果都好够熟🥑之后佢呢度既意粉都出奇地煮得几好食 佢个意粉质地好好 个酱汁都唔错 不过因为我之后挂住倾偈就冇影个意粉🍝🤣🤣·Mentaiko Toast Slides $45 l Cauliflower Soup with Onsen-Tamago $48之后佢个明太子脆多士多士个部分其实系用翻三文治个款面包再焗脆佢 加少少明太子酱出奇地好好味😋不过我自己就觉得佢呢个份量唔算好多 如果倾偈嘅话可能嗌薯条开心啲😈😈之后佢个西兰花汤都唔错 佢系真系好浓郁嘅西兰花味 唔会净系得忌廉 饮落几舒服🥦·#rbyeat#r
#rbyeat
#rbycafe