2023-06-16
网上见到方叔叔4月至8月限定卖紧鲜活蛏子,即刻约埋朋友晏昼嚟打边炉😃方叔叔装修简洁又有特式,木系装横望落干净又舒适。入座送每人一碗红枣雪耳糖水润一润😋。我哋拣咗九宫格麻辣大红锅,重庆麻辣味惹味,听店员介绍九宫格其实主要分三个区域,中间𠮶格系用嚟渌快熟嘅食材,例如牛舌、鹅肠;前后左右4格系渌5分钟以下嘅食材,斜边4格就可以碌啲5-15分钟或以上渌好耐嘅食材。九宫格嘅设计原来咁有巧思😃鲜活海蛏系今餐嘅主角,性价比超高😳$90就有12只,又大只又新鲜🤤,渌5分钟就食得,鲜甜又多汁,吸咗辣味又唔会辣到担晒味😋好奇点咗半份小水母,平时食开嘅海蜇系水母嘅脚,呢度系食水母个主体😳口感同海蜇差唔多。美国牛板腱,好大块,雪花分布几靓,牛味浓郁👍🏻鲜鹅肠同十秒牛舌爽口无腥味。油条渌几秒外脆内软最perfect😋洛神花鲜橙特饮啲橙好鲜甜,特饮杯好巨型,味道酸甜好开胃。呢度有位女侍应100分嘅服务态度,讲解食品/用具又详尽,时刻好有礼貌,非常欣赏👍🏻
美国牛板腱,好大块,雪花分布几靓,牛味浓郁👍🏻
洛神花鲜橙特饮啲橙好鲜甜,特饮杯好巨型,味道酸甜好开胃。