餐厅: 龍鼓灘海邊BBQ
资讯:

2018-11-06 4719 浏览
星期六朝早,见今日又唔系好热。就谂住一家大细去揾个地方烧下野食。咁又见之前网上有人介绍龙鼓滩海边烧烤乐园,见啲相好似几企理,禁就打算去试下。上网见佢地话12点开,11点几12点松啲已经打电话去比佢地,谂住问下点收费,点知电话长期无人听。电话最后录音叫人 send message 去 WhatsApp 到问野,心谂都正常,科技年代,点知WhatsApp 都系无人睇无人覆。好野丫。😡谂住果到咁隔涉,我地咁早去应该无问题喇。咁就渣车入去喇,果到有100个免费泊车位。渣到入去,好好彩泊到最后一个位。我地之后重有好几架车,佢地见无位嘅情况下,唯有求其泊之后留电话。不过我肯定果到一定无100个位比人泊车,最多50-60个位,泊位完全不足。泊完就行入去登记入场,点知。排左一阵,有位工作人员出黎同我地讲今日 full 左,无得入场。果下都打个突,咁早黎到泊到车竟然无位烧野食😅。果下感觉都好差下,打电话无人听,whatsapp 无人覆,一早黎到竟然话 full。好彩,最后撞到熟人,搭单一齐烧先有得烧。其实地方唔算好大,但环境算几好,野食就普普通通喇。有VIP房可以 book,如果有人听你电话覆Whats

泊完就行入去登记入场,点知。

好彩,最后撞到熟人,搭单一齐烧先有得烧。

其实地方唔算好大,但环境算几好,野食就普普通通喇。

有VIP房可以 book,如果有人听你电话覆WhatsApp 比你,你就会 book 到。

烧左一阵就走人。都系果句,禁嘅管理,我一定唔会再黎。
2018-11-03