2018-06-25 246 浏览
朋友在6月18日假期预订了12点食位去食午餐, 当日我们早到了一些, 门口已有2至3人在等待, 他们是订11:30 的, 但好奇怪, 已到午餐时间, 但仍没有人回来开门同预备, 打电话到其他分店亦没有人接电话, 我们真系好嬲, 间野系咪突然执笠,  问看更, 佢话平时一般都系开1点, 11点几就有人回来开门同预备, 佢都唔知点解果日会冇人返去开门, 最后都有大约十人来到在等, 我们觉得不对劲, 最后转了去吃其他野! 呢间野真系有问题, 我朋友之后走去问番佢地点解会咁, 佢就话可能订位的同事当日唔记得果日系公众假期㖞, 佢地公众假期系唔开门的, 我觉得系唔可以接受的excuse.  佢地唔觉得有问题, 有咁样的公司, 管理咁有问题, 完全系不负责任, 我都系第一次见 !!! 我系唔会再去的 !!!
2018-06-18