(非会员)
2007-10-04 23 浏览
听见d人话好好味,趁生日去试下,谂住食餐豪既~点知.....完全觉得唔值!! 仲有d 服务态度系扮出黎,系完全无诚意的。一开始我地点野食,我话我第一次黎既,所以唔识叫野食,问佢有无好介绍,佢就介绍左:1) 烘饱<-- 好似蒜蓉饱咁,有d 小番茄同菜伴碟,size 就好似本个普通猪仔饱咁上下。2) parma ham on melon <-- 火腿一般,反而d蜜瓜超正。3) 大虾扁意粉<-- 茄汁底,劲重虾味,都几好食,waiter 话系镇店之宝,叫左一份半。4) 肉丸意大利粉<-- d 肉丸麻麻地,超超咸,都系茄汁底,因为waiter 话茄汁会好食过白汁。5) 红酒烩牛膝<-- 完全唔掂,好似一d好咸既牛腩,个红酒汁太酸。我地一共有5 个人,都ok 饱,因为佢一开始会比d饱你食,d 饱都ok既,会比埋橄榄油你的。埋单一共:$3046.00我觉得超贵,其实贵系预左,因为睇返d食评都知,但我觉得唔值咁既价钱啰。讲真又唔系话好好食,比得咁既钱无预到会咁普通,份半虾意粉$780,加埋一即系要$858,一碟意粉个味咁普通要咁既价钱,我觉得系无可能。我比尽佢
听见d人话好好味,趁生日去试下,谂住食餐豪既~

埋单一共:$3046.00
我觉得超贵,其实贵系预左,因为睇返d食评都知,但我觉得唔值咁既价钱啰。讲真又唔系话好好食,比得咁既钱无预到会咁普通,份半虾意粉$780,加埋一即系要$858,一碟意粉个味咁普通要咁既价钱,我觉得系无可能。我比尽佢值$400。
点解我之前会讲d waiter service 系扮出黎呢?
当d食物放上抬,佢会立即问你好唔好食,但当你一答佢既时候,佢已经走开左啦,咁又何必问呢?
咁样问不如唔好问啦~ 超瘀,答佢好似同空气讲野咁。
平均每人要$600,真系超唔抵。
所以以后都唔会去的,这间餐厅永别了。
试过一次真的非常够了!!!!