2022-06-06
Oyster Station 蚝站(Causeway Bay)💬听好多推介话呢间有高质抵食特价生蚝🦪 于是试过下佢嘅$10生蚝 果然系一分价钱1分货 极重海水味 非常咸 生蚝超级细只 都真系试过就算。。 个人觉得完全唔值🤗🤗 反而其他$40左右价钱嘅生蚝会更加有质素 性价比更高🙏🙏 (不过今次就冇特别影相😗😗⌖ 脆炸德国咸猪手配蜜糖芥末籽酱🐖🍯💰$278Menu上推荐嘅菜式点知系伏?! 🤯🤯原本一上菜觉得卖相都唔错 满心期待💗💗 点知。。咸猪手唔咸!蜜糖芥末籽酱无芥末!非常失望💔猪手都算脆口嘅 肉质还好 带脂肪嘅位置比较嫩口 其他位就还好 但味道真系好淡。。 好似完全唔记得咗落盐🤥然后以为加返个酱可以调下味 点知个酱好似纯蜜糖咁样 完全冇少少芥末嘅辣味😥😥 感觉自己好似食紧蜜糖味嘅猪手 但两样嘢都唔夹🥶 隔离嘅配菜都系普通用咗黑醋来做少少调味咁 薯角普通可接受!总结就系唔可以尽信Menu上推介嘅菜式🥺🥺 同埋都未必会再黎噜~🙁☻ 回头指数:4 / 10#Fatshit_ami #Dinnertime #香港美食 #西餐 #铜锣湾美食 #食好西 #生蚝 #抵食生蚝 #蚝吧 #德国咸猪手
⌖ 脆炸德国咸猪手配蜜糖芥末籽酱🐖🍯
💰$278