2011-02-03 6 浏览
同朋友行完花市返到荃湾谂住揾野食..见呢间野有开就入左去食~一坐低见到个餐牌已经唔对路~因为好多样野食都删哂~冇得拣想食米粉..但只得鱼蛋..牛腩..同埋虾云吞俾我拣..种类少到冇人有最后嗌左.. 手打鱼蛋米粉 $33味道: 鱼蛋味道OK..但米粉好难食.. 特餐..(餐包, 鸡翼2只, 沙嗲牛肉+猪柳汉堡米线) $40味道: 鸡翼细只到爆..餐包OK..但个米线林到阿妈都唔认得..我从来未食过咁林嘅米线加上侍应态度超差..我同朋友一坐低..个侍应已经响我后面"依依哦哦"话:「你地两位好开始喇㖞..制作需时」大佬..佢地个餐牌上都冇咩野好拣...仲要响后面催促...简直俾压力D客食完又系极速收哂你D野..加句..「多谢..攞齐哂D野先好走」简直赶客..发誓以后唔会再食呢间野! 垃圾!价钱又唔合理..去隔离翠华食冇咁嬲
同朋友行完花市返到荃湾谂住揾野食..
见呢间野有开就入左去食~
一坐低见到个餐牌已经唔对路~因为好多样野食都删哂~冇得拣

最后嗌左..
手打鱼蛋米粉 $33
味道: 鱼蛋味道OK..但米粉好难食..

话:「你地两位好开始喇㖞..制作需时」

2011-02-02