2023-02-06 20 浏览
👧🏻😋👅🍽✨完美黄金时间🔥🍢-串Grill 自助烧烤专门店 🇭🇰 旺角弥敦道558-560号誉发广场7楼 🇭🇰-🍢同好多放题一样都分唔同时段收费, 收早去食串烧抵, 星期一至四$208一位🍢全部都系卡位有梳化超舒服😍 抽风系统好好, 食完2个钟返到去冇咩味🍢一入座店员会解释清楚QR code落单, last order时间, 转转炉玩法, 调味料味道等等🍢落单后厨房好快执到单出黎, 收吉碟都好快手-🫄🏻🫄🏻🫄🏻🫄🏻🫄🏻自助串烧放题星期一至四Happy Hour $208✅ 任食猪牛羊鸡海鲜丸菜✅ 肉类有得叫唔同部位, 内脏等等✅ 食热气野想gur就饮梳打有Anson Lo OOHA, 想清热有鸿福堂凉茶-肉类🥩 🐂牛有四款好高质! 牛舌必食好厚身爽口🐂牛肋腩油份足肉味浓又系encore之选🐂反而回本之选M6和牛牛柳同牛西冷我只系叫左一次, 肉味系超浓但我嫌佢地唔够肥🤣🐖猪五花俾个转转炉烧完逼晒油出黎超级香🐓鸡卷肉系鸡皮包鸡髀肉系痴线咁好食, 但又系要慢慢烧, 建议早啲食, 相信你需要encore的😏-丸类🍡🐟鱼片头系细细长长既三角形鱼蛋, 皮脆肉弹牙劲正🫘豆卜又系一样, 基本上烧到金
👧🏻😋👅🍽✨
完美黄金时间🔥🍢
串Grill 自助烧烤专门店
🇭🇰 旺角弥敦道558-560号誉发广场7楼 🇭🇰
🍢落单后厨房好快执到单出黎, 收吉碟都好快手
🫄🏻🫄🏻🫄🏻🫄🏻🫄🏻
自助串烧放题星期一至四Happy Hour $208
✅ 任食猪牛羊鸡海鲜丸菜
✅ 肉类有得叫唔同部位, 内脏等等
肉类🥩

🐂牛有四款好高质! 牛舌必食好厚身爽口
🐂牛肋腩油份足肉味浓又系encore之选
🐖猪五花俾个转转炉烧完逼晒油出黎超级香
丸类🍡

🐟鱼片头系细细长长既三角形鱼蛋, 皮脆肉弹牙劲正
🫘豆卜又系一样, 基本上烧到金黄色一定冇死
🍗台湾肠同芝士肠烧完抆枝签出黎系会爆油爆芝士🤤
🦐橙色既虾卷酿左啲柠檬叶好香口, 又系烧到脆口
甜品🍮

🧇鸡蛋仔必食! 初初见佢咁古怪心谂一定系冇料扮四条拎黎塞爆客个肚😂 原来系人间美食! 佢其实似系小蛋糕, 烧到脆卜卜咬叫落系烘焙既香气, 甜味更出, 饱都要食多几粒! 不过佢好脆弱, 好容易堕楼🥹 贴士系要隔行摆唔好令佢受伤就大机会烧到最尾
🍍菠萝片超甜
🍭烧棉花糖系著重仪式感, 好玩不过好甜😂