我地两个大人拖住一个小朋友仲有一个BB嚟到大澳榕树头,就系见open rice好似评价唔错,仲要有靓景,我哋喺门口等位,初时有位姨姨叫我哋等等,里面已经埋紧单,我哋都冇问题..都系等一阵,然后好快有个男人就叫个阿姨带我哋去隔篱舖「斯人地方」,仲话坐得舒服好多,点知去到原来个靓景俾铁丝网围住晒🥲算啦..坐低咗就算数..好!叫嘢食..个高高地带眼镜阿姨就同我地讲「我写你哋系3个人啦!你知啦!老细见人多但叫得少嘢食会唔钟意」😑😑 我哋都未落单就俾说话我哋听我哋想order咖啡,问姨姨有咩推介?佢话Americano同冰滴咖啡,但我唔饮斋啡,再指住幅open rice相问佢有冇呢杯「Godiva Mocha」…姨姨话「下?你一定要热呀?死啦!唔知有冇人冲添,唔知落咗order会唔会俾人闹添㗎」😐 我想讲…一杯咖啡都6、70蚊,我想饮热咖啡呀,你咩事呀😑最后我哋order咗两个意粉、一个pizza 同两杯咖啡☕️杯咖啡到咗,张相就如图🫠点解同open rice睇嘅相完全唔同🫠味道系0尊重咖啡之余..连搅拌匙羮都冇另外意粉还好,pizza唔ok

另外意粉还好,pizza唔ok
2023-03-05