2022-08-21 297 浏览
下午茶时间急急脚要喺土瓜湾医肚喺大街经过见呢间餐厅都算几干净整洁而且价钱好平!两𩠌车仔面都唔使$30 🤔🤔好,食左先讲本身都谂住嗌车仔面,因为贪心,够多选择呀嘛😄😄原来佢地都有唔少客饭选择,仲要系小炒菜式,唔系颓饭!有青椒肉丝饭,麻婆豆腐饭,回锅肉饭等等,好吸引!土豆肉丝饭份量超多!好抵!好彩叫咗少饭,净系食薯仔同埋肉丝,已经非常满足。薯仔丝爽脆,肉丝好多,唔算多肥肉,味道都几惹味👍🏼👍🏼双拼小食:韭菜猪红+口水鸡跟餐叫依个双拼,都唔使$40 !令到成餐饭超丰富😎😎朋友戒淀粉质,真系好啱佢,口水鸡啖啖肉,仲要有超级多蒜头,够晒惹味!辣油又香!韭菜猪红卖相都唔错,我试咗条韭菜,清甜👍🏼车仔面选择非常多,最特别嘅系有柚皮,依d功夫嘢,出面已经好少食到喇。柚皮吸晒啲汤汁,好食,冇苦涩味👍🏼值得一赞嘅系咖喱鱿鱼非常入味!我见佢哋好用心,将啲鱿鱼𠝹晒花,唔怪得知咁入味啦!估唔到一间小店,已经系平,仲要咁用心去处理食材,佩服!
下午茶时间急急脚要喺土瓜湾医肚
喺大街经过见呢间餐厅都算几干净整洁
而且价钱好平!
两𩠌车仔面都唔使$30 🤔🤔
好,食左先讲

本身都谂住嗌车仔面,因为贪心,够多选择呀嘛😄😄

土豆肉丝饭
份量超多!好抵!

双拼小食:韭菜猪红+口水鸡
跟餐叫依个双拼,都唔使$40 !
令到成餐饭超丰富😎😎
韭菜猪红卖相都唔错,
我试咗条韭菜,清甜👍🏼

值得一赞嘅系咖喱鱿鱼非常入味!