2022-07-17 850 浏览
每次夜晚喺学校走 都会心思思想食手卷🤤 一定会去呢间尖东桥下面嘅外卖手卷店🍣 款式超多 价钱亦都好实惠😼 最平$15已经食到三文鱼手卷 真系好抵㗎!! 作为sushi monster 我真系差唔多所有宵夜都喺度嗌🤣 真心黐线~🥢软壳蟹手卷🦀($25)性价比超高嘅担当❤️‍🔥手卷里面摆咗成只软壳蟹 啱啱炸起仲系暖的🙌🏻 每条蟹脚都脆卜卜 另外混合mayonnaise同少少青瓜 简直系一级享受✨ 强烈建议第一次试就嗌呢个!!🥳🥢三文鱼甜虾手卷🦐($25)一样非常足料🤪 虾同埋三文鱼都系极之鲜甜 ~ 不过外围嘅紫菜已经稔左🥹块紫菜有啲位好难先咬得开😵‍💫 仲有几款之前试过好食 但今次冇嗌嘅:(排名不分先后)🥢左口鱼手卷🥢三文鱼子手卷🥢三文鱼腩带子手卷🥢葱吞拿鱼腩饭 (呢个刺身饭系朋友十分推荐的😙)

🥢软壳蟹手卷🦀($25)

🥢三文鱼甜虾手卷🦐($25)

仲有几款之前试过好食 但今次冇嗌嘅:(排名不分先后)
🥢左口鱼手卷
🥢三文鱼子手卷
🥢三文鱼腩带子手卷
🥢葱吞拿鱼腩饭 (呢个刺身饭系朋友十分推荐的😙)
2022-05-26
$50 (宵夜)