呢日day off,, 之前同男朋友上网睇过小甜谷.. 好有兴趣试下..呢日终于有机会!! 不过路途遥远 >__<日式杏仁豆腐 : 可能我自己本身几钟意食杏仁豆腐.. 所以觉得呢个唔错.. 真系好香既杏仁味.. 同埋都几滑=)特浓朱古力酒香奶冻 : 好滑好香浓既朱古力味!! *V* 正呀.. 无论口感味道酒既份量.. 全部都配搭得好好*榴梿金丝球 : 我原本其实好钟意食榴梿.. 但系呢个真系麻麻" 外面果层的确系好脆,,但可惜同里面既榴梿味道,口感好唔match, 有待改善桂花糕 : 好通透.. 桂花味好重.. 正.. 但美中不足既系d桂花好硬.. 而且好易摄哂系牙喇= =第日有机会黎开西环应该会再过黎..
呢日终于有机会!! 不过路途遥远 >__<

第日有机会黎开西环应该会再过黎..
店内好多明星到访既相片
特浓朱古力酒香奶冻*V*
桂花糕
日式杏仁豆腐*V*
榴梿金丝球
榴梿金丝球
当日我地坐系一张长枱=)
2009-11-12
店内好多明星到访既相片
特浓朱古力酒香奶冻*V*
日式杏仁豆腐*V*
当日我地坐系一张长枱=)
  • 特浓朱古力酒香奶冻