2022-07-08 26 浏览
上网见到好吸引,特登去咗食✨点知平日夜晚去到啲饭已经卖晒,唯有转食面包,但都出奇地饱🤣一汁一菜二人餐 $178包一碗咖喱饭、两个日式小菜、一碗白饭、两个汤同埋两杯嘢饮但由于冇晒饭嘅关系就变咗两个包🤣一汁一菜和牛罗宋汤+$10法式龙虾浓汤+$10罗宋汤感觉都系平时饮到嘅味道,但可以感受到佢好足料😋每啖都食到蔬菜🤤但有少少偏酸~龙虾汤就真系好浓味,有少少龙虾肉😍唔食得鲜味嘅应该都会觉得有少少腥~3.5/5😋和风蕃茄鸡肉咖喱饭🍛呢个比较浓味,可能因为冇配饭嘅关系就觉得有啲咸🤣味道同其他日式咖喱饭都差唔多~不过啲鸡肉好足料又大旧,而且一啲都唔鞋!如果配埋饭应该会好好食😋4/5😋蕃茄菠菜芝士鸡肉卷油扬豆腐黑豚姜汁烧两样都系好日式家庭小菜嘅味道~分量都比较少系一小碟𠮶种,味道冇特别出色🤣3/5😋整体嚟讲冇上网睇得咁吸引🤣特别系啲小菜~不过如果钟意食咖喱饭嘅都可以一试~同埋啲汤都好足料😋会想试其他口味!

一汁一菜二人餐 $178

一汁一菜和牛罗宋汤+$10