2022-01-24 108 浏览
永远都好多人排队嘅饺子店衬今日有时间去等下位先Lunch时间等咗大约8分钟都唔算等得耐呀👌🏻老板叫返每个客人做老板真系搞到我唔好意思呀🙈双并煎饺子 $44/8只加套餐C 2只卤水鸡翼 +$16 包冷热饮品一杯老板上菜时见我拎定电话相机食先好细心同我讲咗句:快手影一两张相好啦~煎饺冻咗唔好食有听老板嘅叮嘱影完即刻品尝煎到脆口嘅饺子皮🥟点咗两只味,一只系芫荽猪肉,另外系一只味系韭菜猪肉,两种菜同肉都平均分配,啖啖都有肉有菜,真系好好食呀!饺子皮好薄好薄,脆到好有口感🤩😋😋😋双拼汤饺子 $40/8只加套餐B:日本饭团🍙一个 +$16 包冷热饮品一杯点咗云耳椰菜猪肉饺同埋菠菜饺,今次汤饺食到饺子皮好滑,虽然皮薄但绝对唔会一夹就烂皮,每啖都食到满满嘅菜,个人就钟意食波菜饺多啲😉饺子店最特色之作一定系由日藉老板娘整嘅芝士蛋糕,绝对胜过系咖啡店卖嘅芝士蛋糕🍰芝士蛋糕劲软滑,中间做到流心嘅质感!系餐厅食完原味决定外卖开心果味、冧酒提子味芝士蛋糕返屋低同屋企人分享深水埗饺子店居然有咁好食嘅芝士蛋糕😍😍每种咪都好突出,屋企人各自都钟意唔同嘅味,下次要预早三日订原个芝士蛋糕先够分呀😋最后不得不赞嘅系~店员姐
永远都好多人排队嘅饺子店

有听老板嘅叮嘱影完即刻品尝
双并煎饺

双拼汤饺子 $40/8只
加套餐B:日本饭团🍙一个 +$16 包冷热饮品一杯

最后不得不赞嘅系~店员姐姐个个都好勤力,同好干净,咁啱坐近厨房位置,见到姐姐不停咁拖干净个地下,感觉好清洁卫生👍🏻

双并煎饺