2024-11-17
👧🏻😋👅🍽✨实力明星店😍-🇹🇭 虽然系明星开既店, 但绝对有实力唔系揸流滩呃fans; 另有$69 lunch set同到会服务, 值得推荐! 堂食最正系假期先会收加一, 真的良心店-🐂 慢煮牛肋骨 $242💯牛肋骨大大条, 慢煮锁住肉汁, 逆纹切开每一块都充满油脂, 边位再幼幼一条好腍既牛筋, 点咖喱巨好食 🤤💯咖喱可选青/红/玛莎曼, 玛莎曼唔辣但浓香, 甜甜地同肉鲜味都好夹, 蔬菜薯仔煮到劲腍, 点咖喱不得了-🐓 烧春九鸟 $178✨原只烧春鸡算好抵, 热辣辣涨卜卜, 连鸡胸都劲滑, 用白胡椒同葱酱调味, 唔会太咸但好香好入味, 点唔点酸辣汁都一样出色-🐖 秋葵生菜九鸟包 $88💯惊喜之作, 本身都担心秋葵滑潺潺, 但原来系秋葵干, 剪碎左捞落生菜包有脆脆口感仲有秋葵淡淡清香💯肉碎比市面一般偏辣但好好食.. 食得出系肉汁唔只系酱汁, 辣味好突出但唔抢; 抵赞生菜新鲜又大大块好好包-🍹特饮 $48✨椰青雪山系椰子沙冰, 有得拣甜度, 少甜左原来会令个椰子味都冇咁突出. 建议正常甜度✨翠绿湖系斑兰+椰奶+鲜奶, 为左加返甜俾雪山, 我地捞埋左两杯都几夹🤣
实力明星店😍
🐂