2018-02-04
间中都会嚟呢间林记食吓野。个名有烧腊两个字,梗有烧腊档喇。座位都OK嘅。都好多嘢食㖞。呢度d早午晚餐我都食过,今次集中讲吓d午市套餐。呢日我拣左马来贵刁跟杯柠水。呢碟贵刁好多料,包括义烧,洋葱,虾,红椒 ,蛋碎,火煺、葱同埋芽菜。好够镬气,系即炒,唔系炒定一大镬再攞出嚟。因为近厨房,连炒贵刁d镬声都听倒。呢碟野色香味都合乎水准,我like日日食炒野就唔太健康,呢度好多时都有个蒸𩠌配饭,好有住家feel 而且健康d,呢日我拣左炸菜蒸滑鸡配饭重有个例汤送添。呢碟炸菜蒸滑鸡都几好食,名附其实,d鸡都几滑,配埋炸菜云耳,同我娘亲蒸嘅有得fight㖞,送饭一流呢个西洋菜㷛猪骨汤都几够料,配埋南北杏同红萝卜添,真材实料,有汤重有料食,唔系有d食店d例汤见汤唔见料清寡寡㖞。𩠌饭汤加埋都系38蚊,简直系超…………………………值呢度d侍应阿姐,大部份都有少少乡音,似似地谭仔𠮶d㖞,唔知系咪来自同一乡下,个个都好落力同好招呼,老细请倒你地真系有福啰
个名有烧腊两个字,梗有烧腊档喇。
座位都OK嘅。
都好多嘢食㖞。