2021-09-21
太耐无见朋友!今次终于有时间约出嚟午餐啦!咁啱见沙田有新开ge餐厅!又可以系openrice 订座!一于黎试下先我哋12:00已经到左!餐厅刚刚开门!入面得几枱客!坐ge地方都几舒适!午餐有set lunch !! 我哋叫左个旋风鳗鱼蛋包饭同埋一个炸猪扒定食一落左单!食物好快就到!午餐有餐汤或沙律!我哋拣左餐汤!今日ge餐汤系蕃茄汤非常好饮!够哂浓!卖相又靓饮到一半!小食都到左了!set lunch 可以加28元配小食!我哋拣左水牛鸡翼同埋松露薯条🍟鸡翼刚炸起!好脆!少少辣!好惹味薯条好新鲜!都系加28元就有!份量ok!食到咁上下!主菜到啦!不过枱太细!唔多够位放咁多野呢个蛋包饭好快就到了!卖相几好!入面系鳗鱼炒饭!几香!又唔会太浓味!唔错呢个炸猪扒定食个盘好长!伴菜有中华沙律 豆腐同埋一件炸蚝猪扒都炸得唔错!不过当然无平时食ge吉列猪扒专门店果种松脆呢个餐本身包一杯茶!唔想饮茶可以半价换任何一款无酒精饮品我哋叫左个果茶同埋青苹果蜜桃梳打好大杯啊!又够解渴!唔错!朋友饮果茶!饮完可以加水再饮!都几抵饮呢到又无限用餐时间!坐又坐得舒服!又唔会同隔离枱坐得好近!唔错大班人黎都有大枱可以订!
午餐有set lunch !!
我哋叫左个旋风鳗鱼蛋包饭同埋一个炸猪扒定食
一落左单!食物好快就到!
午餐有餐汤或沙律!我哋拣左餐汤!
今日ge餐汤系蕃茄汤
非常好饮!够哂浓!卖相又靓
我哋拣左水牛鸡翼同埋松露薯条🍟
薯条好新鲜!都系加28元就有!份量ok!
食到咁上下!主菜到啦!
不过枱太细!唔多够位放咁多野
呢个炸猪扒定食个盘好长!伴菜有中华沙律 豆腐同埋一件炸蚝
猪扒都炸得唔错!不过当然无平时食ge吉列猪扒专门店果种松脆
呢个餐本身包一杯茶!唔想饮茶可以半价换任何一款无酒精饮品
我哋叫左个果茶同埋青苹果蜜桃梳打
好大杯啊!又够解渴!唔错!
朋友饮果茶!饮完可以加水再饮!都几抵饮
大班人黎都有大枱可以订!价钱同食物份量都合理!
店员服务态度都几好!会主动加水!值得一赞