2021-07-27 496 浏览
第一次去呢间意大利餐厅食下午茶,餐厅位置有少少难揾,花了少少时间才揾到。当天餐厅人流不多,但有啲雨,所以就被安排在室内进食,餐厅待应好快就递上menu 。今次就食呢个$298 二人下午茶。好快就有野饮,上完野饮都好快就上埋个tea set ,一次过上晒。左边嘅系松饼同长条形嘅面包棒中间系咸点右边系其他甜点个松饼细细件但好脆口,加埋土多啤梨酱同忌廉芝士酱好夹好好食👍👍 总共有四件!咸点黎讲我觉得蕃茄水牛芝士多士同脆蛋好吸引,多士好脆,唔会一上到黎好快淋晒,倾左一阵计再食都系脆👍而甜点方面都系不过不失,未有太大惊喜🥳呢个价钱可以同啲八婆港女倾足成个下午,绝对性价比高,窗下环境可以望海打卡,值得一试!👍环境优美舒服👍服务态度好👍食物不过不失👍性价比高👍厕所有沙发😂 第一次见到👍食物份量足🥲食物未有太大惊喜

左边嘅系松饼同长条形嘅面包棒
中间系咸点
右边系其他甜点

而甜点方面都系不过不失,未有太大惊喜🥳

👍环境优美舒服
👍服务态度好