趁著放假特登同细佬黎呢间新开既居酒屋🏮😊 店内环境空间好大!! 然后又有得笃波、飞镖等等玩,两部大电视劲岩成班friend一齐黎通宵睇波饮嘢 劲chill😍😍 一次过满足食玩饮!想讲店铺既设计好干净好日式~座位完全唔逼!酒既选择都好多,价钱合理!好适合朋友聚会🤩🤩👯‍♀️👯🫖·🌟免治鸡肉棒·月见🐔 $48呢个好好味烧得热辣辣 里面仲有软骨 脆脆的口感十分好~日本直送!鸡蛋好新鲜配埋甜甜既酱油🤣点黎食真系好正!🤩🤩·🌟烧鸡泡鱼🐟$68推荐推荐!甜甜咸咸,鱼既鲜味超出🤩🤩停唔到口,好岩配酒!·🌟紫苏叶酱鸡髀肉串🐔 $48好特别既酱料!鸡髀肉嫩滑多汁~ 平时自己好唔钟意食紫苏叶😭 但呢个味道唔会太攻鼻👃甚至将鸡肉既鲜味提高左一度!🤩 推荐推荐~✅·🌟鳗鱼炒饭🍚 $98很推荐!!鳗鱼酱汁好香~米饭粒粒分明 用既日本珍珠米🍚 超香,越食越停唔到口🤚😍😍·🌟盐烧豚肉荔枝卷🐷 $44我自己超钟意呢款😍 好特别,荔枝肉好甜!包住咸咸既五花肉串好有层次感!·🤍极上厚切牛舌🐂 $98无想像中咁厚,牛味油脂无咁丰富🤣·🤍鸡皮饺子🥟 $58细佬钟意食既鸡皮饺子!我今次终于试到了!🤣 呢款鸡皮饺子鸡皮唔系太肥腻、

🌟免治鸡肉棒·月见🐔 $48

🌟烧鸡泡鱼🐟$68
推荐推荐!甜甜咸咸,鱼既鲜味超出🤩🤩停唔到口,好岩配酒!
🌟紫苏叶酱鸡髀肉串🐔 $48
🌟鳗鱼炒饭🍚 $98
🌟盐烧豚肉荔枝卷🐷 $44
🤍极上厚切牛舌🐂 $98
无想像中咁厚,牛味油脂无咁丰富🤣
🤍鸡皮饺子🥟 $58
细佬钟意食既鸡皮饺子!我今次终于试到了!🤣 呢款鸡皮饺子鸡皮唔系太肥腻、里面包住满满既鸡肉,有肉汁的~ 但如果鸡皮肥少少会大满足哈哈哈
🤍鸡颈肉🐔 $38
稍微无咁特别既串烧🤣不过比起其他款式,呢款口感稍微爽脆😊

🤍烧茄子🍆 $58
好大份既茄子~但唔系好浓味,上面铺满了蒜蓉葱花,味道相对较淡🤣
🌟吉列蚝🦪$48
我细佬最钟意呢度既吉列蚝!吉列蚝炸粉唔会太厚!蚝好新鲜好鲜甜😍 完全唔会觉得食左成啖油~ 好味好味😋

🌟Mocktails:Sour Apple Frozen🍎
偏酸既mocktail!好开胃、唔会太甜、够fresh!唔饮得酒既推介比大家!😊
🌟Cocktail:Margarita
酸酸地、边上既盐令成杯嘢更有风味!

评分🪄 (满分5🍑)
人均:$400 up
味道:🍑🍑🍑🍑
环境:🍑🍑🍑🍑🍑
性价比:🍑🍑🍑
服务态度:🍑🍑🍑🍑🍑
回头率:🍑🍑🍑🍑

📍 形 (新都城中心) (将军澳)
将军澳贸业路8号新都城中心三期商场地下G35号舖
🚇宝琳站A1出口步行2分钟