2023-07-21 49 浏览
朋友外国返嚟想话怀缅一下庙街😌行完喺附近见到这间石烧你特别52C 有咩特别呢,同朋友过嚟一探究竟😉店内装修有别于一般嘅石烧,以白色为主!好清爽、干净,仲有2楼添先来罗宋汤,好足料,浓稠适中,酸酸地好开胃🤤自助茶水,仲有个洗手位,好贴心🥰封门柳 180g 跟饭、麻酱沙律🥗一上枱 石板超级热,一定要快手快脚,如果手脚慢就要摆喺碟度啦大概每边5秒就非常足够,点上自家制酱汁,非常稔软,牛味浓郁,完全冇根,口感非常好👍伴白饭一齐食,解油腻之余,更加香算是我食过最优质嘅封门柳啦,听店员讲牛肉系老细亲自选购,相当优质👍下腰西冷 相对比薄身,有口感一点,牛味同样浓郁.相比之下,封门柳更胜一筹😋😋食完仲有位置食多个甜品🤣🤣估唔到同样高质㖞,榴梿非常香浓,甜度适合👍朱古力味亦相当香浓,食得出系高质货原来仲有其他唔同牛嘅部位,选择都几多😝下次可以试吓寿喜😋
朋友外国返嚟想话怀缅一下庙街😌

先来罗宋汤,好足料,浓稠适中,酸酸地好开胃🤤

自助茶水,仲有个洗手位,好贴心🥰

封门柳 180g
跟饭、麻酱沙律🥗

伴白饭一齐食,解油腻之余,更加香

朱古力味亦相当香浓,食得出系高质货

原来仲有其他唔同牛嘅部位,选择都几多😝下次可以试吓寿喜😋