闻蓝塘傲有间新开宠物餐厅, 我当然要带埋我嘅小精灵一齐去试下啦, 我哋大约五点半就到食个early dinner, 餐厅有一部分系半露天式, 喺而家凉凉哋嘅天气坐真系超舒服招牌海盐黑椒烤鸡半份 $186招牌蒜蓉牛油汁黑松露牛油酱 另加 $18唔怪得话系招牌, 佢嘅外皮烤得卜卜脆, 里面仍然保留到肉汁, 够嫩滑食落完全唔会干争争, 我仲撕咗啲鸡胸肉畀我嘅小精灵食, 佢都不知食得几滋味佢嘅伴碟都好有特色 有中式嘅酸姜同荞头, 除咗有解腻作用仲可以开胃口巨型猪鞍扒配红菜头牛油果莎莎 $188猪鞍扒外面系吉列包住, 一件足有寸半厚, 同样烹调技术拿捏得非常好, 猪鞍肉keep住粉红色保留肉汁, 咬落非常松软, 配埋红菜头酱汁一齐食特别清爽Tarani Cabernet Sauvignonby glass $55I,'m Your Organic Whiteby glass $48楼梯下面原来仲有一个神秘地方, 不久将会开始宠物美容, 到时你就可以带埋家中嘅小宠物过嚟做美容服务, 而主人亦可以喺度边食边等, 绝对系一众猫奴狗奴嘅喜讯
喺而家凉凉哋嘅天气坐真系超舒服

招牌海盐黑椒烤鸡半份 $186
招牌蒜蓉牛油汁
黑松露牛油酱 另加 $18

巨型猪鞍扒配红菜头牛油果莎莎 $188

Tarani Cabernet Sauvignon
by glass $55
I,'m Your Organic White
by glass $48

楼梯下面原来仲有一个神秘地方,