最近喺坑口村无意间食咗间高质又Pet friendly 嘅隐世餐厅🥰 餐厅虽然细细地,但几有温馨感。我哋一入嚟就见到有狗狗同主人一齐坐定定🥰仲有人庆祝生日,周边仲放咗啲动物嘅可爱商品.。依度嘅店员都几有礼貌,会耐心同你讲吓Menu介绍,餐具都睇得出有啲心思。 我哋食咗个12个月巴马火腿芝士Pizza 同 炭烧西班牙黑毛猪梅头烤日本甜薯🤤两个都好好味~ Pizza 面洒满火箭菜,有少少黑醋汁🤤配埋又香又油脂丰富嘅ham再加埋芝士🧀3重口感配搭埋薄饼嘅外边脆饼身又唔会太厚太硬一流👍又唔会觉得特别腻。 炭烧西班牙黑毛猪梅头,外层阵阵嘅炭烧香仲几爽弹,而肉质又够嫩滑,唔使点汁配京葱都好好味🤤🤤 配搭咗甜薯细细粒易入口又够香甜,芝士大啡菇面层芝士烧到啱啱好香口焦香而大啡菇亦保留到菇汁👍

12个月巴马火腿芝士Pizza
Fika  炭烧西班牙黑毛猪梅头烤日本甜薯