2020-01-22
2063 浏览
我对食牛扒要求都几高🙈除左要好食之外对餐厅环境情调都好注重! 今次介绍呢间系中环SOHO既「 La Vache!」就符合晒我想要既要求,就系呢块美国安格斯肉眼扒😍为咗呢块扒我翻食左扒房餐厅好多次!呢间餐厅出名座无虚席,所以我都系早一个星期book好位。 「La Vache!」既menu很得一款牛扒套餐,呢个套餐,包括有沙律、牛扒、以及薯条无限量任食!我钟意食生生地所以点左五成熟,一上枱就闻到好香嘅炭烧味,然后一切开块扒色泽非常之红润🤤肉质好鲜嫩好新鲜,好浓郁嘅牛香味,火候控制得好好!另外,佢d薯条炸到好脆口但又吾觉得肥腻,而且好幼长,所以食多左都唔觉得有罪疚咁🤣重点系薯条系无限量供应😍 同朋友一齐开咗支香槟,摸下酒杯底,食块牛扒,谈下心😊咁又过咗一个愉快嘅晚上☺️chill 下先至系人生😌🥂 未试过呢间铺嘅朋友,真系要试吓!翻食指数:5/5盛惠$3xx-4xx/head P.S. 尖沙咀都有分店。
翻食指数:5/5
盛惠$3xx-4xx/head
P.S. 尖沙咀都有分店。