2018-09-12
一直上openrice只喺睇到小城滋味最出名车轮饼,原来已经系8个月前既事,开饭喇都要更新一下餐厅资料喇,一直都唔更新比人睇d旧资料今年8月出既新餐牌,其中最快卖哂又最抵食既,有 : 熔岩肉饼饭,肥牛肉饼饭,鳗鱼肉饼饭,足料饭𩠌,几十蚊包老火汤或者饮品,又可以拣多饭少饭多汁少汁,肉饼好厚又多汁,肉饼唔似外面蒸过笼干争争咁,好Juice架。$30蚊堂食碟头饭既快餐A~F,每个礼拜都唔一样,最快卖哂就喺瑞士汁鸡肶饭同瑞士汁鸡翼烟肉饭,呢两个快餐无得输,以碟头饭来讲真,西湾河无一间餐厅可以呢个价钱食到,听闻个老火汤喺用十几只鸡壳去煲,$30蚊快餐包老火汤。住喺西湾河呢头有间咁既茶记,唉.....最衰我唔喺住西湾河呢…,晚晚落来小城滋味食都抵到烂,新餐牌有加拿大西冷牛扒牛柳都系五十几蚊包汤饮品,同区外面餐厅牛扒都要九十几一百蚊,正价餐牌上款式如果外卖自取每个饭都减$3蚊,下午茶&快餐除外,但喺都好抵食,餐饮加$5个阿华田脆脆超大杯超抵饮,另外个雪糕红豆冰好食过哂大家乐大快活果d,红豆有咬口,唔饮大家乐大快活果d红豆溶咁,堂食红豆冰同阿华田脆脆超大杯,千其唔好外卖呢两杯就好抵食,有时间真喺要过去
住喺西湾河呢头有间咁既茶记,唉.....最衰我唔喺住西湾河呢…,晚晚落来小城滋味食都抵到烂,新餐牌有加拿大西冷牛扒牛柳都系五十几蚊包汤饮品,同区外面餐厅牛扒都要九十几一百蚊,正价餐牌上款式如果外卖自取每个饭都减$3蚊,下午茶&快餐除外,但喺都好抵食,餐饮加$5个阿华田脆脆超大杯超抵饮,另外个雪糕红豆冰好食过哂大家乐大快活果d,红豆有咬口,唔饮大家乐大快活果d红豆溶咁,堂食红豆冰同阿华田脆脆超大杯,千其唔好外卖呢两杯就好抵食,有时间真喺要过去食,车轮饼已经out哂啦。识食都食新野架啦