2022-07-31 155 浏览
佢地系一间剪发舖嘅巷仔入面!凉拌贡菜 $28店员极力推荐呢款夏天既凉拌小吃,叫我一定要试,食完真系冇失望,贡菜爽口咬落口听到好清脆嘅声🤤🤤大量嘅蒜香同辣椒,食落完全唔觉得辣,真系好开胃,大家如果去一定要试吓呢一个辣子鸡软骨 $78满满既辣椒山,平时识其他舖头嘅辣子鸡软骨,会比较干身,同冇咁大粒,但佢哋嘅鸡软骨嘅大细仲大粒过辣椒,而且劲有口感,外脆入面好Juice,仲有啲花生 正👍🏻👍🏻川川酸菜鱼$198 +$12 宽粉酸菜鱼劲大碟,完全系重量级,两个人食差啲食唔晒,本身仲想叫多个口水鸡,好彩冇叫,如果唔系食唔晒都似🫣🫣anyway酸菜鱼多酸菜就一定㗎啦,佢嘅配菜好多,有豆卜、冬菇片,仲有莴笋片🤤🤤加咗$12宽粉,仲可以加其他配料,不过都系惊叫太多食唔晒🫣🫣😆😆 鱼汤浓香酸菜味 唔咸 食完唔会口渴,鱼肉唔腥 鱼肉爽口,唔会一夹就散👍🏻👍🏻
佢地系一间剪发舖嘅巷仔入面!

凉拌贡菜 $28

辣子鸡软骨 $78