2023-02-19
伏! 伏! 伏!㖊日食完庆生饭,平时从不写食评,今晚忍唔住都要写返篇,警惕其他人不要再上当!!!冇嘢饮,成晚除左坐低比果杯橙汁,就得水,之后就得最后嘅餐饮。一开始先食海鲜,面包蟹D膏好少,龙虾咬落去好鞋似擦胶,蟹脚冇鲜味,只有海水味,咸到好似食紧D盐落肚,食咗大半个钟,经过海鲜区见到一个人都冇,大家都知唛嘢料!热荤选择少,除左𠮶个所谓鲍参翅肚(但都系好一般) ,其他不提也罢!全晚最好食系刺身带子,但柜位嘅侍应块面黑到好似D客系佢杀父仇人,话晒都算系贵价餐厅,但服务态度居然比街坊餐厅还不如。最离谱就系D雪糕,攞啲杂物牌子雪糕出嚟,标明话系自家制,真系当人哋傻!收九佰几元一位,H同D字头雪糕都冇,讲得通吗?? 未试过食自助餐无食雪糕就走!另外旋转餐厅嘅转速有点问题,记得以前要坐定才感受到,但宜家快得明显,同时系转到某d位就会"Chok" ,有D晕船浪嘅感觉呀! 价钱贵(每位连加一要$933) ! 品种少 !服务差 !总括而言 : 完全唔值,唔洗嚟,除非你执到钱
价钱贵(每位连加一要$933) !
品种少 !
服务差 !
总括而言 : 完全唔值,唔洗嚟,除非你执到钱