招聘中
$16,000-$16,500
$16,000-$20,000
$17,000-$23,000
月薪
之前响奥海城tamago用餐经验(再对上一次要数几个月前):食物质素:kids friendly 餐厅嚟讲,中上环境:舒适服务:正常价钱:合理等候时间:通常唔洗点等今次再过到嚟,竟然发觉要等一段时间🤨。原来佢哋将部份位置转咗做一个playground,咁样坐位少咗,而同时间客人亦都会因为小朋友走咗时间去玩,间接加长左用餐嘅时间。不过既然一场黎到,阿女(3岁)都觉得个playground好吸引,咁就继续等叫位。首先,我哋被安排坐响个playground 隔离嘅卡位,呢个安排绝对系爆分。其次,关于个playground:时间:分开时段,每个时段半个钟,可以系以买飞嘅形式,又或者系叫儿童餐就送30分钟大小:唔算大,有个滑梯仔,有cosplay corner,有白板画嘢,有煮饭仔/market corner,有张好大嘅梳化放咗只好大嘅bear特点:有个超超超超超nice 嘅staff,佢唔单止系monitor 个area,唔系有啲playhouse 咁,净系叫啲发哂颠嘅小朋友唔好推唔好撞,佢系真系落手落脚同小朋友倾计、玩、整手链送俾我小朋友、帮我小朋友鬓辫、送埋夹仔、橡筋 etc。咁啱我玩𠮶节
食物质素:kids friendly 餐厅嚟讲,中上
环境:舒适
服务:正常
价钱:合理
等候时间:通常唔洗点等
其次,关于个playground:
特点:有个超超超超超nice 嘅staff,佢唔单止系monitor 个area,唔系有啲playhouse 咁,净系叫啲发哂颠嘅小朋友唔好推唔好撞,佢系真系落手落脚同小朋友倾计、玩、整手链送俾我小朋友、帮我小朋友鬓辫、送埋夹仔、橡筋 etc。咁啱我玩𠮶节系最后一节,虽然只得两个小朋友,俾著我,之前咁多节嘅小朋友折磨完,临收工应该散哂,但呢位staff 依然劲好人,劲有energy,我哋超放心食嘢,同埋阿囡劲开心。本身阿囡系怕陌生人嘅,但好快就俾位staff 嘅passion 融化咗,成个dining experience 非常好👍
食物质素系同之前差唔多,非常推介个慢煮鸡胸沙律,健康得嚟好好食。
价钱以dining experience 嚟讲系抵,儿童set X 2, pasta X 1, 铁板 set X 1, 另加 drinks X 2, 慢煮鸡胸沙律 X 1, 爱心陪玩playground X 30mins, 埋单6xx
Will come back for next visit for sure
2024-10-05
  • 低温慢煮鸡肉沙律