餐厅: 元気寿司
资讯:

小朋友知道左元気寿司会有火车仔送寿司后,便跃跃欲试,今次上完堂时间尚早,刚刚好是午膳刚开始,可以唔洗等位,于是带佢去体验下太耐没来,原来大满足系列已经消失左😱,不过好彩我最爱的帆立贝珍宝size有做特价呢,$21/件,这个价钱好吸引👀📍帆立贝珍宝size 帆立贝鲜甜又大份,要分几啖先可以ko 份量堪比一份刺身📍茶碗蒸 滑嘟嘟,用匙毕起 动L,屋企做唔到呢种效果还点了几款最钟意的食物炙烧明太子三文鱼腩同甜虾蟹膏军舰就收左手⛔️点解呢……同小朋友食嘢,我嘅心得系只可点平时食用份量的6成,因为预左要执手尾接住落来就在儿童之选度拣青瓜小卷、蟹柳小卷、天妇罗🍤炸虾反卷,同埋估佢唔到的 芝士酱薯条….寿司店食薯条系咩玩法⁉️不过个薯条又炸得几好食嘅😌😌

太耐没来,原来大满足系列已经消失左😱,

📍帆立贝珍宝size

帆立贝鲜甜又大份,要分几啖先可以ko
份量堪比一份刺身

📍茶碗蒸

滑嘟嘟,用匙毕起 动L,
屋企做唔到呢种效果

还点了几款最钟意的食物
炙烧明太子三文鱼腩同甜虾蟹膏军舰就收左手⛔️
点解呢……

接住落来就在儿童之选度拣
青瓜小卷、蟹柳小卷、天妇罗🍤炸虾反卷,

同埋估佢唔到的 芝士酱薯条….

寿司店食薯条系咩玩法⁉️

不过个薯条又炸得几好食嘅😌😌