呢间日式Cafe既感觉真系好舒服❤️ 日式木系既装修同埋暖和既灯光好有无印风既感觉🇯🇵 每张台用左干燥花做摆设💐 整体感觉好文青好舒服🌱 食物质素带点Fusion既风格几不错🗺️ 适合黎个轻松既Dinner Date🥂⭐️ 香煎西班牙猪胺 🍖首先一赞摆盘好有心思颜色好Vibrant🌈 猪胺啖啖肉Juicy得黎唔会干🐷 粟米芦笋红萝卜🥕各种蔬菜既甜味陪衬出来恰到好处💚⭐️ 63C 温泉蛋卡邦尼 🍝经典Carbonara既配搭够晒Creamy同香浓🍼 温泉蛋既蛋汁提升左酱汁既层次🍳 幼滑得黎带鲜味💛⭐️ 白酒忌廉煮青口 🐚青口都算新鲜饱满有浓浓海水味🌊 白酒味淡淡的但有余香🥂 虽然同Pasta一样系Creamy Sauce 但有完全不一样的风味🍝⭐️ 杂莓Smoothie 🍓杂莓既味道好清新 甜中带酸唔会太重糖水感🍇 加上Yogurt感觉特别Fresh🍼 冰感之中也带点幼滑的口感🍧
香煎西班牙猪胺

⭐️ 香煎西班牙猪胺 🍖