黎到湿地公园,都想揾间饮品休息下饮杯野系湿地公园旁边既Wetland Season Bay就有呢一间小茶角,就好似佢座落系香港既角落,就到黎享受一下佢地茶饮开心果朱古力 $45系开心果呀!佢地一共有三款开心果饮品。分别系开心果鲜奶,开心果咖啡,同埋呢一款开心果朱古力行左成日就梗系饮杯朱古力补充下糖分啦朱古力又香又浓,唔错一层厚厚既开心果酱,香滑又唔会太过火,点聚一下非常合适芝士奶盖乌龙 $30黎到小茶角当然要试下佢地既茶啦红茶就拣左呢个芝士奶盖乌龙茶底系几浓味既乌龙茶,佢地既奶盖偏浓稠,混和后都仲有大部分奶盖留左系面不过咁样mix埋既奶茶味道好平均,而且我叫左走甜,可以更加清晰咁饮到茶同奶既味白桃贵妃龙井 $38青茶就拣左呢款白桃贵妃龙井,清清甜甜,解渴一流佢本身有椰果,如果唔够仲可以加其他配料烟三文鱼牛角包 $65佢地既牛角包好脆身,口感好唔错烟三文鱼味道都好重,配埋一齐口感唔错班尼迪蛋配烟三文鱼牛角包 $88呢款系佢地既signature breakfast,不过配料同头先既烟三文鱼牛角包好接近而佢就更加多左又香又软滑既班尼迪蛋,连埋蛋汁一齐食就更加有层次蒜香白酒煮蚬 $98蒜味超

黎到湿地公园,都想揾间饮品休息下饮杯野

开心果朱古力 $45
系开心果呀!
行左成日就梗系饮杯朱古力补充下糖分啦
朱古力又香又浓,唔错
一层厚厚既开心果酱,香滑又唔会太过火,点聚一下非常合适

芝士奶盖乌龙 $30
黎到小茶角当然要试下佢地既茶啦
红茶就拣左呢个芝士奶盖乌龙

白桃贵妃龙井 $38
青茶就拣左呢款白桃贵妃龙井,清清甜甜,解渴一流
佢本身有椰果,如果唔够仲可以加其他配料

烟三文鱼牛角包 $65
佢地既牛角包好脆身,口感好唔错
烟三文鱼味道都好重,配埋一齐口感唔错

班尼迪蛋配烟三文鱼牛角包 $88

蒜香白酒煮蚬 $98
蒜味超重,每一淡都系浓浓既蒜香味道